AVOIN TYÖPAIKKA

Account Manager

Haemme oma-aloitteista ja aikaansaavaa Account Manageria

Nautitko ihmisten kohtaamisesta? Haluatko auttaa asiakkaitamme kehittämään prosessejaan ja kasvattamaan liiketoimintojaan? Fluent Progress etsii joukkoonsa asiakkuudesta vastaavaa Account Manageria ja sinulla on mahdollisuus päästä tähän joukkoon mukaan! 

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän, jossa olet vastuussa Fluentin asiakaista ja sinulla on keskeinen rooli liiketoimintamme kasvattamisessa. Tehtävänäsi on ylläpitää ja edistää asiakassuhteitamme ja olla mukana uusien asiakkuuksien käyttöönottoprojekteissa. Pääset työskentelemään rennossa työilmapiirissä ammattitaitoinen tiimi taustatukenasi.

Pääasiallinen toimipaikkasi on Joensuu, mutta joustavana työnantajana mahdollistamme myös osittaisen etätöiden tekemisen.

Edellytämme sinulta kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta B2B-myyntityöstä. ICT- ja rakennusalan tuntemus katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea olet konsultoivan ratkaisumyynnin ammattilainen. Sinulla on kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja esittää näkemyksellisiä ratkaisuja. Olet itsenäinen ja tavoitteellinen tekijä, joka haluaa kehittyä jatkuvasti ja panostaa vahvasti työhön sekä tulosten aikaansaamiseen.

Odotamme sinulta:

  • Vähintään 3-5 vuoden kokemusta asiakkuusvastaavuudesta (työkokemus teknologia-alalta katsotaan eduksi)
  • Hyviä yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista taitoa
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Oletko valmis näyttämään osaamisesi?  Kerro osaamisestasi ja liitä mukaan ansioluettelosi 31.7.2021 mennessä e-mailiin rekry(at)fluentprogress.fi.

Tarvitsetko lisätietoa tulevista tehtävistä tai yrityksestämme. Vieraile nettisivuillamme ja voit olla myös yhteydessä meihin e-maililla rekry(at)fluentprogress.fi.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa