AVOIN TYÖPAIKKA

Myynnin moniosaajaksi RekryKoulutuksen kautta

Nautitko ihmisten kohtaamisesta? Kiinnostaako myyntityö teknologia-alalla? Fluent Progress etsii joukkoonsa myynnin moniosaajaa RekryKoulutuksen kautta ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä tähän joukkoon mukaan! Sinun ei tarvitse olla vielä alan ammattilainen, me tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen tehtävien pariin.

Fluent Progress Oy on erikoistunut mobiilin työn toiminnanohjaukseen, prosessien digitalisointiin ja resurssien hallintaan. Työntekijämme suhtautuvat tehtäviinsä osaavin ottein, innovoiden uutta ja soveltaen vanhaa, jotta tulevaisuudesta tulisi entistä toimivampi ja kestävämpi – meille kaikille. Fluentin tavoitteena on voimakas kasvu ja kansainvälistyminen lähivuosien aikana.

Myynnin moniosaajana tulet olemaan aktiivisessa roolissa asiakasrajapinnassa hoitamassa nykyisiä asiakkuuksia sekä kokemuksen karttuessa myös uusasiakashankintaa. Nykyisten asiakkuuksien kohdalla kyseessä on pientarvike- ja lisäpalvelumyynti ja kokemuksen karttuessa myös Service Desk -toiminnot. Uusasiakashankinnassa odotamme sinulta aktiivista ja innokasta otetta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Asiakkuudenhallinnan työkaluna käytämme Microsoft Dynamicsin CRM-ohjelmistoa, jonka päivittäminen ja käytön kehittäminen ovat osa työkuvaasi samoin kuin mahdolliset muut myyntiin liittyvät toimistotyöt.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on oma-aloitteellisuutta ja kykyä oppia ja omaksua myyntiin liittyvät toimintatavat. Olet myös aktiivinen ja sinulla on innokas ote myyntityöhön ja erityisesti tahtoa työskennellä ihmisten parissa.

Kiinnostuitko? Myynnin moniosaajaa haetaan RekryKoulutuksen (nro: 700719) kautta: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/700719?searchPhrase=moniosaaja&locations=Joensuu&announced=0&sort=1

Hakuaika koulutukseen päättyy 9.8.2021.

Tarvitsetko lisätietoa tulevista tehtävistä tai yrityksestämme. Voit olla yhteydessä meihin e-maililla rekry(at)fluentprogress.fi.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa