Casetarina

YIT

YIT:llä Kunto-sovellusta hyödynnetään teiden kunnossapidossa

 

Teiden ja kiinteistöjen ulkoalueiden ympärivuotisesta kunnossapidosta huolehtiva YIT on käyttänyt Kunto-sovellusta niissä kaupunki- ja ELY-urakoissa, jotka siirtyivät Lemminkäiseltä YIT:n ja Lemminkäisen fuusion myötä. Ohjelmistoa on käytetty katujen ja teiden kunnossapidossa vuodesta 2014 lähtien ja se on osoittautunut hyödylliseksi. YIT:n työpäällikkö Ville Pohjankunnas näkee sovelluksen tuoneen yhtiölle monipuolista etua.

Kunnon avulla dokumentoimme tehdyt työt ja lisätyötilaukset. Pystymme myös tarvittaessa esittämään, että olemme tehneet työt asianmukaisesti. Sillantarkastustöissä säästämme merkittävästi aikaa Kunto-sovellusta hyödyntämällä, Pohjankunnas listaa.

Niissä YIT:n urakoissa, joissa Kunto on käytössä, sovellusta käytetään päivittäin teiden kunnossapidon todentamiseen. Työnjohto käyttää Kuntoa työkaluna teiden kunnon tarkistamisessa ja suoritettujen töiden laadun tarkastamisessa. Lisäksi sovellusta käytetään inventointeja ja erilaisia huomioita tehtäessä.

Manuaalista työtä vähemmälle

Sovellus on helpottanut työprosesseja. Toimintatapojen muutos on Pohjankunnaksen mielestä ollut ilmeinen Kunto-sovelluksen käyttöönoton jälkeen.

Suurimpana hyötynä hän pitää sitä, että manuaalinen tiedonsyöttö on jäänyt pois päivittäisistä työrutiineista.

 


YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa: Suomessa, Venäjällä, Skandinaviassa, Baltiassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018. Vuoden 2017 yhdistetty vuotuinen liikevaihtomme oli yli 3,8 miljardia euroa. YIT Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.yitgroup.com/fi

 

Jaa sosiaalisessa mediassa