Fluent Kunto tekee teiden ja katujen kunnossapidosta ketterämpää kuin koskaan

Lataa esite

Kun kadut kiiltävät aamulla liukkauttaan tai lumipyry on laittanut tiet tukkoon, ei aikaa peukaloiden pyörittelylle ole. Entä jos valtatien asfalttiin tulee vaurio tai sillankaide vaurioituu?

Silloin korjaustöiden ja viestinnän tulee sujua jouhevasti. Näiden prosessien ongelmaton pyörittäminen on kuitenkin mahdotonta tehottomilla, vanhanaikaisilla järjestelmillä. Tästä saavat kärsiä – eivät ainoastaa työntekijät – vaan myös kaikki alueella asuvat.

Fluent Kunto -järjestelmä on suunniteltu, jotta kunnossapitotoimet sujuisivat jouhevasti kaikkialla kaiken aikaa. Reaaliaikainen, mobiililaitteilla toimiva ajoneuvon tiedonkeräysjärjestelmä hyödyntää älykkäästi mobiili-, paikkatieto- ja karttateknologioita. Kaikki tieto liikkuu pilvipalvelun avulla sujuvasti ja turvallisesti laitteesta toiseen ja virheiden määrä vähenee. Fluent Kunto on aikaisemmin tunnettu nimellä Softroi Kunto.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä niin kerromme sinulle lisää.

Työskentelyä ilman tyhjäkäyntiä

Fluent Kunto -ratkaisu helpottaa kunnossapitoalan työntekijöiden työarkea digitalisoimalla prosesseja ja vähentämällä paperityön määrää. Tämä tehostaa niin työntekoa, suunnittelua kuin raportointiakin. Urakanvalvoja voi esimerkiksi seurata töiden toteutumista päätteeltään tai tabletiltaan ja saada reaaliaikaista tietoa töiden edistymisestä kartan paikkatietojen avulla.

Sujuvampaa ja turvallisempaa arkea

Fluent Kunto -sovelluksen keräämä tieto on mahdollista käyttää edelleen kuluttajille suunnattuihin julkisiin näkymiin. Alueen asukkaiden arki helpottuu, kun kunnossapitotyöntekijät pystyvät reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin eikä vaaratilanteita pääse syntymään – ainakaan hitaan ja mutkikkaan viestinnän vuoksi.

Yksinkertaisempaa raportointia

Fluent Kunto -sovelluksen keräämää tietoa on helppo hyödyntää eteenpäin monella eri tapaa. Raportointi onnistuu vaivattomasti esim. ELY-keskuksille, Liikennevirastolle sekä kaupunkien ja kuntien tilaajaorganisaatioille. Avoimien rajapintojen avulla tiedot on integroitavissa myös muihin järjestelmiin, kuten toiminnanohjaus- tai palkkajärjestelmiin.

Ota meihin yhteyttä

Tämä tarkoittaa käytännössä, että peukaloiden pyörittely, turha työ ja väärät resurssiarviot jäävät historiaan.