Fluent työpaikkana

Fluent on yhteisöllinen työporukka, jossa yhdistyvät monipuolinen teknologiaosaaminen, halu tehdä tulevaisuudesta toimivampi, kyky keksiä ja kehittää uutta sekä rohkeus kyseenalaistaa vanhoja ja kankeita toimintamalleja.

Henkilöstömme on tärkein voimavaramme, eikä tämä näy ja kuulu pelkästään juhlapuheissa: tekijämme ovat huippuammattilaisia, joiden osaamista arvostetaan ja tuetaan monin tavoin. Työsuhde-etuihimme kuuluvat muun muassa joustava työaika, modernit toimitilat, aktiivinen virkistystoiminta, työterveyshuollon palvelut sekä kattavat vakuutukset.

Toimivan ja avoimen työpaikkakulttuurimme salaisuus piilee aktiivisessa tiimityöskentelyssä sekä tavassamme heittää tittelit suoraan romukoppaan. Tulipa toimistomme kynnyksen yli vanha konkari tai vastavalmistunut, jaamme vastuuta tasapuolisesti kaikille. Täällä ratkaistaan ongelmat yhteen hiileen puhaltaen, ei niskaan hengittäen.

Visiomme on muuttaa maailmaa ja rakentaa tulevaisuudesta toimivampi. Täytyyhän tiiminkin siis olla täyttä timanttia – eikö totta?

Myös Pohjois-Karjala on työskentelyalueena timanttinen. Katso esittelyvideo tästä https://connect.targetvision.fi/en/