BLOGI

Talvi tulee – Fluent Outdoors on valmis

Uudistunut Fluent Outdoors -palvelumme on nyt ollut käytössä jonkun aikaa, ja käytettävyys ennen kaikkea mobiilisovelluksella on saanut hyvää palautetta. On ilahduttavaa huomata, että asiakkaamme ovat löytäneet mahdollisuudet laajentaa Fluent Outdoorsin käytön ympärivuotiseen ulkoilupaikkojen seurantaan sitä mukaan, kun uusia ulkoilupaikkatyyppejä on lisätty toimittamiimme palveluihin näkyville. Laajentuminen ei ole tapahtunut pelkästään kesäkauden ulkoilupaikoille, vaan tulevaa talvihoitokautta varten esimerkiksi moottorikelkkareittejä on tuotu seurannan piiriin.

Uusi talvikausi on taas aluillaan ja osa palveluidemme käyttäjistä on jo avannut jäähdytettyjä latujakin, joten hiihtokausikin on hiljalleen saatu aloiteltua. Uuden talvikauden alkaessa on jälleen oleellista muistaa tarkistaa palveluihimme yhdistettyjen paikantimien sekä niissä käytettävien liittymien toimivuus. Lisäksi mahdolliset reitti- tai sijaintimuutokset on hyvä hoitaa pikimmiten kuntoon. Otattehan muutostarpeissa yhteyttä meihin – autamme mielellämme!

Yksi näkökulma Fluent Outdoors -palvelulle on se, että sen kautta kaikki kunnan, kaupungin tai alueen ulkoilupaikat on mahdollista tuoda ulkoilijoiden näkyville yhtä ja samaa kanavaa käyttäen. Palveluamme on siis mahdollista käyttää ikään kuin alueen ulkoilupaikkatarjonnan mainoksena. Tähän liittyen palvelun ulkoasuun ja visuaalisuuteen voi vaikuttaa lisäämällä palveluun näyttäviä ja informatiivisia valokuvia, joiden käyttö tekee palvelusta entistä houkuttelevamman.

Reipasta alkavaa talvea toivottaen,
Fluent Progress

Marko Miettinen
Infra Solution Manager

 

 

Ota yhteyttä