Fluent Kunto -sovelluksen avulla teiden kunnossapito on kattavaa, johdonmukaista ja kustannustehokasta niin tilaajille kuin urakoitsijoillekin.

Fluent Kunto on markkinoiden laajin reaaliaikainen, mobiililaitteilla toimiva ajoneuvon tiedonkeräysjärjestelmä. Kunto-sovelluksen avulla hoidat kaikki katujen ja teiden kunnossapitoon liittyvät tehtävät samalla alustalla: sovelluksen avulla voit esimerkiksi laskea urakat ja suunnitella reitit, ohjata säännöllisiä ja kiireellisiä töitä, kohdistaa työtehtävät, seurata reaaliajassa töiden toteutumista sekä raportoida tehdyt työt tilaajille tai muille ulkoisille tahoille. Avoimien rajapintojen avulla tiedot ovat integroitavissa myös muihin järjestelmiin, kuten toiminnanohjaus- tai palkkajärjestelmiin.

Laske urakat ja suunnittele reitit helposti

Fluent Kunto -sovelluksen avulla teiden kunnossapito on tehokasta ja johdonmukaista: Kunto-ratkaisu helpottaa kunnossapitoalan työntekijöiden arkea mahdollistamalla sekä urakoiden laskennan, töiden suunnittelun, reittisuunnittelun, aikataulutuksen että töiden jalkautuksen samalla alustalla.

Seuraa reaaliajassa kartalta, mitkä työt on tehty

Urakanvalvoja voi seurata Kunto-sovelluksessa teiden kunnossapitotöiden toteutumista reaaliajassa päätteeltään tai mobiililaitteeltaan. Tiedot ovat myös raportoitavissa helpolla raportointityökalulla ulkoisille tahoille, kuten Väylälle tai kaupunkien ja kuntien tilaajaorganisaatioille.  Raportointityökalu auttaa myös esimerkiksi selvitettäessä liukastumisesta seuraavia mahdollisia vahingonkorvausvaateita.

Käytössämme on avoimet rajapinnat, joten Fluent Kunto -sovelluksen keräämä tieto on integroitavissa myös muihin järjestelmiin: tietoa esimerkiksi aurauksesta tai hiekoituksesta on mahdollista näyttää julkisessa näkymässä vaikkapa kunnan verkkosivuilla.

Ohjaa säännöllisiä ja kiireellisiä töitä sekä kohdista työt samassa paikassa

Fluent Kunto -sovelluksessa voidaan ohjata sekä säännöllisiä että kiireellisiä töitä ja kohdistaa teiden kunnossapidon työtehtävät työntekijöille kätevästi samassa paikassa. Työntekijä saa tiedon uudesta työtehtävästä omaan matkapuhelimeensa. Kunto-järjestelmän kautta voidaan tehdä myös kuljettajien hälytyskäskyt.

Tieto voidaan jalkauttaa kaikille käyttäjille keskitetysti

Perehdytämme työntekijäsi muuttuviin tilanteisiin Fluent Kunto -sovelluksen avulla esimerkiksi työntekijöiden tai urakoitsijoiden vaihtuessa tai urakka-alueiden muuttuessa. Työntekijöille ei tarvitse järjestää enää massakoulutuksia, vaan uuden tiedon jalkauttaminen onnistuu kätevästi yhdestä paikasta kaikille käyttäjille.

Katso oheisesta videosta, kuinka Destia hoitaa teiden talvikunnossapitoa

 

Fluent Kuntoa käytetään laajasti teiden ja katujen kunnossapidossa

Fluent Kunto on käytössä muun muassa seuraavilla toimijoilla. Käy lukemassa asiakastarinoitamme klikkaamalla logoja:

Destia

Alltime Oy

Viherpalvelut Hyvönen

Kunto-sovelluksen avulla alihankkijoiden työmäärien seurantaan on nyt paremmat mahdollisuudet ja sitä kautta urakoiden kustannusseuranta on tehokkaammin hallinnassa, Destian kehitysinsinööri Juha-Matti Halme listaa sovelluksen tuomia hyötyjä.

Fluent Kunto -ohjelmiston ominaisuuksia tilaajille ja urakoitsijoille

assignment

Työnohjaus

Kohdista työtehtävät huomioista sekä tee tehtävälistat ja aikataulutus.

notification_important

Kuljettajien hälytyskäskyt

Tee kuljettajien lähetyskäskyt hälytystilanteissa.

menu_book

Työmaapäiväkirja

Kirjaa automaattisesti urakan tiedot säätietoineen päiväkohtaisesti.

 

border_color

Urakkarajojen ja reittien piirto

Määrittele urakkarajat ja laske ja piirrä reitit.

 

 

edit_document

Helppo raportointi

Raportoi helposti, millaisia katujen ja teiden kunnossapidon työtehtäviä olet suorittanut.

task

Työvaiheiden seuranta

Seuraa raportoinnista haluamiasi asioita esimerkiksi laskutuksen tueksi.

house_siding

Kulunvalvonta mm. lumenkaatopaikoilla

Valvo varasto- ja lumenkaatopaikan käyttöä sekä varastosaldoa.

pending_actions

Töiden reaaliaikainen toteumaseuranta

Seuraa, mitkä työt on tehty.

Tehokkuutta teiden kunnossapitoon

Haluatko kuulla lisää Fluent Kunto -palvelun tarjoamista mahdollisuuksista tai testata palvelua käytännössä?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Halutessasi voit myös pirauttaa suoraan tiimillemme – vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Kunnossapitotietoa voidaan kerätä myös liikunta- ja retkeilypaikoilta. Lue lisää Fluent Outdoors -ratkaisustamme tästä.