Fluent on yhteisöllinen työporukka, jossa yhdistyy monipuolinen teknologiaosaaminen, halu tehdä tulevaisuudesta toimivampi, kyky keksiä ja kehittää uutta sekä rohkeus kyseenalaistaa vanhoja ja kankeita toimintamalleja.

Henkilöstömme on tärkein voimavaramme, eikä tämä näy ja kuulu pelkästään juhlapuheissa: tekijämme ovat huippuammattilaisia, joiden osaamista arvostetaan ja tuetaan monin tavoin. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. joustava työaika, modernit toimitilat, palkitsemisjärjestelmä, aktiivinen virkistystoiminta, työterveyshuollon palvelut ja kattavat vakuutukset.

Toimivan ja avoimen työpaikkakulttuurimme salaisuus piilee aktiivisessa tiimityöskentelyssä sekä tavassamme heittää tittelit suoraan romukoppaan. Tulipa toimistomme kynnyksen yli vanha konkari tai vastavalmistunut, jaamme vastuuta tasapuolisesti kaikille. Täällä ratkaistaan ongelmat yhteen hiileen puhaltaen, ei niskaan hengittäen.

Visiomme on muuttaa maailmaa ja rakentaa tulevaisuudesta toimivampi. Täytyyhän tiiminkin siis olla täyttä timanttia – eikö totta?

work_history

Työskentely

Joustava työaika ja mahdollisuus työskennellä osittain etänä
payments

Edut

Liikunta- ja kulttuuriedut
apartment

Toimitilat

Modernit toimitilat ja yhteisiä virkistystapahtumia
hotel_class

Merkityksellisyys

Mahdollisuus tehdä työtä joka parantaa tuhansien ihmisten päivittäistä arkea
record_voice_over

Monikielisyys

Työskentely Fluentilla tapahtuu sekä englanniksi että suomeksi
local_pizza

Cake & Pizza

Haluamme pitää Fluentilaiset tyytyväisinä ja vietämme päiviä kakun, pitsan ja muiden herkkujen merkeissä