Uskomme, että taloudellinen vastuullisuus on yrityksen peruskallio, tyytyväinen työntekijä on tehokas työntekijä ja nykyaikainen ohjelmistoyritys kantaa kortensa kekoon vähentääkseen maailman hiilidioksidipäästöjä.

Talous

Uskomme Fluentilla, että taloudellinen vastuullisuus luo pohjan kaikelle yritystoiminnalle; taloudellinen vastuullisuus on peruskalliomme, jota ilman meidän on vaikeaa huolehtia muistakaan vastuukysymyksistä, ja jonka avulla varmistamme liiketoimintamme vakauden sekä luotettavuuden. Kantamalla vastuumme taloudesta osoitamme olevamme luotettava työnantaja ja kumppani, joka kykenee vastaamaan sidosryhmiensä tarpeisiin.

Kulutamme vastuullisesti, muttemme venytä senttiä – wc-paperimme on pehmeimmästä päästä, kahvikone helpottaa toimistoarkeamme ja yhteiset aamupalat piristävät aamujamme silloin tällöin. Kannustavalla palkkauksella tahdomme varmistaa työntekijöidemme tyytyväisyyden, motivoituneisuuden ja sitoutumisen liiketoimintaamme. Noudatamme toiminnassamme hyvää hallintotapaa ja seuraamme tarkasti taloudellista suorituskykyämme, minkä mukaan teemme jatkuvia parannuksia kannattavuuden lisäämiseksi.

Pyrimme edesauttamaan asiakkaidemme menestystä ja tuottamaan asiakkaille lisäarvoa omien tuotteidemme ja palveluidemme avulla. Kehitämme aktiivisesti uusia ratkaisuja vastataksemme markkinoiden tarpeisiin säilyttääksemme kilpailukykymme

Ihmiset

Henkilökuntamme on yhtä kuin Fluent, joten teemme kaikkemme työntekijöidemme hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja edistämiseksi. Tiedämme kuitenkin, että työntekijöidemme elämässä on muutakin kuin Fluent, ja haluamme tukea tätä kokonaisuutta. Käytössämme on joustava hybridityön malli, joka edistää elämän eri osa-alueiden yhteensovittamista. Mahdollistamme työntekijöidemme kehittymisen ja tuemme urapolkujen rakentamista esimerkiksi tarjoamalla kouluttautumismahdollisuuksia ja räätälöimällä työnkuvia työntekijöidemme toiveita kuunnellen.

Huomioimme aina monimuotoisuuden rekrytoinnissa ja viestinnässämme; työyhteisömme on monikielinen, minkä näemme yksinomaan mahdollisuutena. Tarjoamme harjoitteluohjelmamme avulla aloitteleville osaajille mahdollisuuden päästä työskentelemään ohjelmistokehityksen parissa. Ilmaista työvoimaa emme käytä, vaan maksamme kaikille harjoittelijoillemme TES:n mukaista palkkaa. Harjoittelijoita otamme kuitenkin senioritason ohjelmistokehittäjiemme kantokyvyn mukaan.

Tuotteemme ovat avainasemassa sosiaalisen vastuullisuutemme toteutumisessa käytännössä: Olemme välineellisesti mukana mahdollistamassa turvallisempaa liikkumista kaikkina vuodenaikoina kaikilla teillä ja väylillä. Lisäksi liikunnan ja ulkoilun lisääminen sekä sen tekeminen helposti ja maksuttomasti kaikkien saataville on osa missiotamme.

Ympäristö

Tiedämme, että teiden ja katujen kunnossapito on osa infrastruktuurin kestävyyttä, ja haluamme olla mukana kantamassa kortemme kekoon tehdäksemme kunnossapidosta mahdollisimman jouhevaa ja tehokasta vähentääksemme kunnossapidosta aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä.

Haluamme myös tarjota kunnille ja yksityisille matkailunedistämistahoille digitaalisen ratkaisun näyttää liikunta-, retki- ja virkistyspaikat samalla alustalla – ratkaisun, joka kulkee mukana mobiililaitteella missä ja milloin vain ilman, että puita joudutaan kaatamaan paperikarttojen painamiseksi.

Pyrimme noudattamaan kaikessa toiminnassamme ISO 14001 -ympäristösertifikaatin säännöksiä; kierrätämme kaikki jätteet toimistollamme ja pyrimme paperittomaan toimistoon. Tätä olemme edesauttaneet tulostimella, jonka varsin kattava ominaisuuksien kirjo pitää kynnyksen käyttää laitetta riittävän haastavalla tasolla.

Olemme valinneet toimistollemme helposti saavutettavan sijainnin aivan Joensuun ydinkeskustasta, jonne työmatkat taittuvat helposti julkisilla kulkuvälineillä, jalan tai polkupyörällä. Tuemme myös työntekijöidemme päästötöntä liikkumista – ja liikkumista ylipäätään – tarjoamalla sähköpyöräedun.