Fluent Outdoors on kartta- ja paikkatietopalvelu, jonka avulla liikkujat, retkeilijät ja matkailijat voivat tutustua alueen kiinnostaviin kohteisiin helposti yhdellä alustalla. Fluent Outdoors on käytössä jo monissa kaupungeissa, mutta se tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia myös yksityisille aktiviteetteja ja elämyspalveluita tarjoaville tahoille.

Fluent Outdoors Latutilanne

Karttapalvelu, joka on aina ajan tasalla

Fluent Outdoors tarjoaa kilpailuetua niin liikunta-, retkeily- kuin matkailupalveluiden tuottajille.

Fluent Outdoors palvelussa käyttäjä näkee alueen liikuntapaikat, latu- ja retkeilyreitit sekä nähtävyydet ja aktiviteetit yhdessä karttanäkymässä. Palvelu myös paikantaa käyttäjän, joten hän näkee aina reaaliajassa oman sijaintinsa. Palveluun on mahdollista lisätä karttatietojen lisäksi myös esimerkiksi kohdekohtaisia kuvatiedostoja, tarkempia kuvauksia tai lisätietolinkkejä.

Ylivoimaisen Fluent Outdoors palvelusta tekee mahdollisuus reaaliaikaiseen kunnossapitotietoon, joka paitsi tehostaa kohteiden kunnossapitoa, myös parantaa käyttäjien tyytyväisyyttä. Kunnossapitotiedot päivittyvät automaattisesti esimerkiksi latukoneesta tai palvelun ylläpitoon sisältyvästä kunnossapitäjän mobiilisovelluksesta. Kunnossapitotilanteen ylläpito ei siten kuormita työnjohtoa, ja tiedot ovat aina ajan tasalla. Lisäksi käyttäjät voivat palvelun kautta helposti ilmoittaa, mikäli havaitsevat kunnossapidon tarpeita.

Fluent Outdoors -palvelun ominaisuuksia

all_inclusive

Kaikki aktiviteetit yhdellä alustalla

explore

Käyttäjän reaaliaikainen paikannus

monitoring

Ajantasainen kunnossapitotieto

forum

Mahdollisuus reaaliaikaiseen palautteeseen ja vikailmoituksiin

cloud

Toimii verkkoselaimessa ja mobiililaitteilla

integration_instructions

Automaattiset tiedonkeruulaitteet integroitavissa

Tutustu Fluent Outdoors -palveluun

Fluent Outdoorsia käyttää jo yli 60 kuntaa Suomessa. Lisäksi järjestelmää voivat käyttää myös esimerkiksi yksityiset matkailunedistämisyritykset ja hiihtokeskukset. Tutustu koko Suomen alueen Fluent Outdoors -alueisiin tästä.

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset testaamaan, miltä Fluent Ourdoors -palvelu näyttää käytännössä ja lukemaan asiakkaidemme kokemuksista!

Mikkelin kaupunki

 

Nivala

 

Oulun latukartta ja kunnossapidon tilanne

Oulun kaupunki

Ryhdy edelläkävijäksi

Haluatko kuulla lisää Fluent Outdoors -karttapalvelun tarjoamista mahdollisuuksista tai testata palvelua käytännössä?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Halutessasi voit myös pirauttaa suoraan Mikolle – vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

 

 

Yhteistyössä: