Fluent Outdoors on kokoava kartta- ja paikkatietopalvelu, jonka avulla kunnat ja kaupungit voivat tuoda kaiken liikuntaa, retkeilyä ja matkailua koskevan paikkatiedon sekä ajantasaisen kunnossapitotiedon yhteen paikkaan ja helpottaa näin sekä paikallisten että turistien asiointia alueellaan. Fluent Outdoorsia käyttää jo yli 80 kuntaa Suomessa.

Fluent Outdoors Latutilanne

Karttapalvelu, joka on aina ajan tasalla

Fluent Outdoors tarjoaa kunnille ja kaupungeille yhden selkeän paikan, jossa kertoa alueen liikunta-, retkeily- ja matkailupalveluista.

Fluent Outdoors on suunniteltu käyttäjäystävällisesti: se kulkee aina käyttäjänsä mukana ja auttaa käyttäjiä esimerkiksi suunnittelemaan reittejä. Palvelu myös paikantaa käyttäjän, joten hän näkee aina reaaliajassa oman sijaintinsa.

Ylivoimaisen Fluent Outdoors palvelusta tekee mahdollisuus reaaliaikaiseen kunnossapitotietoon, joka paitsi tehostaa kohteiden kunnossapitoa, myös parantaa käyttäjien tyytyväisyyttä. Kunnossapitotiedot päivittyvät automaattisesti esimerkiksi latukoneesta tai palvelun ylläpitoon sisältyvästä kunnossapitäjän mobiilisovelluksesta. Kunnossapitotilanteen ylläpito ei siten kuormita työnjohtoa, ja tiedot ovat aina ajan tasalla. Lisäksi käyttäjät voivat palvelun kautta helposti ilmoittaa, mikäli havaitsevat kunnossapidon tarpeita.

Paikkatieto, kunnossapitotieto ja tiedotus samassa paikassa

Fluent Outdoors -karttapalvelua voidaan käyttää esimerkiksi hiihtolatujen, maastopyöräreittien, uimarantojen sekä nähtävyyksien ja niiden kunnossapitotietojen näyttämiseen.

Palveluun on mahdollista lisätä paikkatiedon lisäksi myös esimerkiksi kohdekohtaisia kuvatiedostoja, tarkempia kuvauksia tai lisätietolinkkejä käyttäjän avuksi.

Palvelu on optimoitu sekä verkkoselaimille että mobiililaitteille, ja 90 prosenttia palvelun käyttäjistä on mobiilikäyttäjiä.

Kävijälaskurit ja muut tiedonkeruulaitteet saatavillasi

Saat meiltä käyttöösi myös automaattiset tiedonkeruulaitteet, joiden avulla voit mitata arvokasta tietoa liikunta-, retkeily- ja matkailukohteista ja tuoda tiedon myös loppukäyttäjälle näkyväksi Fluent Outdoorsiin.

Voimme toimittaa palveluun liitettäväksi useita eri tarkoituksiin soveltuvia tiedonkeruulaitteita: kävijälaskurit soveltuvat kätevästi vaikkapa retkeilyreittien tai moottorikelkkaurien kävijämäärien mittaamiseen, veden lämpötilamittarit antavat tietoa uimavesien lämpötiloista, ja tärinäsensorit mittaavat esimerkiksi frisbeegolfradan käyttöastetta heittoalustoilla.

Kerättyä tietoa voi myös hyödyntää esimerkiksi erilaisten avustusten hakemisessa vaikkapa kohteiden kunnostustöitä varten.

Fluent Outdoors -palvelun ominaisuuksia

all_inclusive

Kaikki alueesi aktiviteetit yhdellä alustalla

explore

Käyttäjän reaaliaikainen paikannus ja opastus

monitoring

Ajantasainen kunnossapitotiedon keruu

forum

Mahdollisuus reaaliaikaiseen palautteeseen ja vikailmoituksiin

cloud

Optimoitu verkkoselaimelle ja mobiililaitteille

integration_instructions

Reittien piirto ja kohteiden päivitys myös muihin palveluihin

Tutustu Fluent Outdoors -palveluun

Fluent Outdoorsia käyttää jo yli 80 kuntaa Suomessa. Lisäksi järjestelmää voivat käyttää esimerkiksi yksityiset matkailunedistämisyritykset ja hiihtokeskukset.

Olemme lanseeranneet myös kaikki asiakkaamme yhteen kokoavan Finland Outdoors -palvelun, jota käyttävät tuhannet käyttäjät ympäri Suomea. Joko alueesi löytyy Finland Outdoorsista?

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset testaamaan, miltä Fluent Outdoors -palvelu näyttää käytännössä!

Sotkamo-Vuokatti

 

Asikkalan kunta

 

Jyväskylän kaupunki ympäryskuntineen

Ryhdy edelläkävijäksi

Haluatko kuulla lisää Fluent Outdoors -karttapalvelun tarjoamista mahdollisuuksista tai testata palvelua käytännössä?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Halutessasi voit myös pirauttaa suoraan Mikolle – vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

 

 

Yhteistyössä: