BLOGI

Kirsi Eronen, CFO

Kesäkuun alussa minulla oli onni ja ilo aloittaa työni Fluent Progressilla. Olin päässyt tutustumaan fluenttilaisiin jo muutaman kerran ennen varsinaisen työurani alkua osallistumalla muun muassa liiketoiminnan kehityspäivään, jossa koko yrityksen henkilökunnan voimin mietimme, miten voisimme palvella asiakkaitamme vielä nykyistäkin paremmin.

Työurani aikana olen ollut mukana energiasektorilla myynnissä ja markkinoinnissa sekä projektinhallinnassa, telekommunikaatiobisneksessä taloushallinnossa ja viimeisimpänä kaivosteollisuuden puolella sekä talous- että henkilöstöhallinnossa. Nyt Fluentilla voin hyödyntää kaikkea aiempaa työkokemustani, kun vastuullani ovat yrityksen talous- ja henkilöstöhallinto kaiken yleisen hallintotoiminnan lisäksi. Ja sokerina pohjalla vastuullani on asiakkuuksiakin ja näin ollen minulla on suora kosketus myös ydinbisnekseemme eli parhaiden ratkaisujen löytämiseen asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.

Positiivista pöhinää ovat tuoneet kansainväliset rekrytointimme

Olen ollut positiivisesti yllättynyt siitä tekemisen meiningistä, mikä täällä Fluentilla on. Henkilöstöhallinnon puolella positiivista pöhinää ovat tuoneet kansainväliset rekrytointimme, joiden tuloksena elokuun alusta meillä aloitti neljä uutta ohjelmistokehittäjää. Ja lisää on tulossa, kun vahvistamme myyntipuoltammekin asiakkuuksien tehokkaan hoidon varmistamiseksi ja uusasiakashankinnan tehostamiseksi. Meillä on vahva luotto liiketoimintamme kasvuun erityisesti vaativien projektien suunnitteluun ja johtamiseen kehitetyn Fluent Planner -sovelluksemme kohdalla. Fluent Plannerin avulla projektipäällikkö hallitsee projektiaan suunnittelun ohjauksesta resurssointiin ja toteutuksen seurantaan ketterästi, läpinäkyvästi ja tehokkaasti.

Fluenttilainen tekemisen meininki siis jatkuu ja organisaation vahvistuessa vain lisääntyy

Syksyllä panostamme uusien rekrytointiemme osaamisen vahvistamiseen ja tuotteidemme jatkuvaan parantamiseen vastataksemme alati muuttuviin asiakastarpeisiin teollisuuden eri sektoreilla. Markkinoinnin tavoitteena on saada uusien asiakkaiden tietoon niin Fluent Kunto -järjestelmän tarjoamat mahdollisuudet runsaine lisäpalveluineen kuin myös Fluent Plannerin ja sen lisäosien muodostama sovelluskokonaisuus tehokkaamman projektinhallinnan saavuttamiseksi. Heti ensimmäisinä työpäivinäni havaitsemani fluenttilainen tekemisen meininki siis jatkuu ja organisaation vahvistuessa vain lisääntyy, joten hyvillä ja positiivisella mielin ajelen jatkossakin Niinivaaralta kohti Tiedepuistossa sijaitsevia moderneja työtilojamme. Muutama avoin työpaikka motivoituneelle ja innokkaalle tekijälle meillä siis vieläkin on, joten tervetuloa hakemaan mukaan tiimiimme!

Avoimet työpaikkamme löydät täältä:
https://www.fluentprogress.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat

 

Kirsi Eronen
CFO