BLOGI

Liikuntapaikat kuntoon talvea varten!

Fluent Progressin suositun Latu-palvelun avulla liikuntapaikkojen sijainnit, reitit, tilat ja hoitoajat saadaan vaivattomasti käyttäjien tietoon julkisessa näkymässä.

Palvelun kautta ajankohtaiset tilannetiedotteet voidaan näyttää keskitetysti siten, että ne ovat luettavissa samasta näkymästä. Paikannuslaitteiden käytön ansiosta hoitoaikojen päivitys tapahtuu automaattisesti sitä mukaa, kun kunnossapitokone käy eri liikuntapaikat hoitamassa. Tämä vähentää merkittävästi sekä manuaalisen työn tarvetta, että mahdollisia yhteydenottoja liikuntapaikkojen kuntoon liittyen.

Mikäli Fluent Latu -sovellus ei ole vielä käytössänne, ehdit ottaa palvelun ensi talveksi käyttöön myös kaupunkisi tai kuntasi latuverkoston laadun ylläpitämiseksi. Pyydä tarjousta, ja ota suosittu palvelumme käyttöösi!

Mikäli käytössänne on jo Fluent Latu -sovellus, vältä alkutalven kiireet ja päivitä liikuntapaikkaverkoston muutokset ja lisäykset jo tänään. Kun latureitit ovat hyvissä ajoin valmiina, voidaan ne kääntää heti pohjustustöiden valmistumisen jälkeen käyttökuntoon, jolloin tieto saadaan päivitettyä julkisessa näkymässä ajantasaiseksi. Autamme mielellämme päivitystarpeissa, ole tarvittaessa yhteydessä asiantuntijaamme Marko Miettiseen.

Marko Miettinen
Infra Solution Manager