BLOGI

Kaupallinen johtaja Mikko Hassinen

Fluent Progress RT Oy on palkannut uuden työntekijän. Mikko Hassinen aloitti työnsä kaupallisena johtajana helmikuun alussa. Alla olevassa tekstissä Mikko kertoo omin sanoin itsestään ja siitä miten hän aikoo tarttua tuumasta toimeen.

Hei vaan kaikille. Minun nimeni on Mikko Hassinen ja Helmikuussa 2022 minulla oli ilo liittyä Fluent Progressin ammattilaisten joukkoon. Taustani on edelliseltä 10 vuodelta muutamassa ohjelmisto-alan yrityksestä, joissa olen ollut tekemässä Myyntiä, Markkinointia ja Tuotehallintaa niin Suomen kuin ulkomaiden markkinoille. Ponnistan maailmalle Joensuun konttorilta, mutta jalkaudun sujuvasti myös Joensuutakin kaukaisempiin kolkkiin.

Vuosi 2022 tulee olemaan kehityksen vuosi Fluent Progressille ja aiomme jalkautua asiakkaisiimme selvittämään juuri teidän toiveenne ohjelmistokehityksen tuleville suunnille.
Fluent Progressin tavoitteet eivät ole vaatimattomat, sillä seuraava tavoitteemme on lähteä ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia myös kansainvälisesti. Tiedämme että voimme auttaa kunnossapidon, rakentamisen tai vaikkapa ulkoilupaikkojen parissa toimivia ihmisiä ja organisaatioita kaikkialla maailmassa. Joten onhan se meidän velvollisuus viedä suomalaista huippuosaamista ja täsmäratkaisuja kaikille tarvitseville.

Lähestymiseni ohjelmistotuotteisiin ja palveluihin on asiakaslisäarvon tuottaminen. Haluan että edustamani yritys tuottaa ohjelmistoa ja palvelua, joka todella helpottaa asiakkaidemme elämää ja ratkaisee ongelmia, jotka ilman tuotteitamme olisi työläitä tai jopa mahdottomia ratkaista.

Tällaisen lisäarvon tuottaminen edellyttää syvällistä asiakasyhteistyötä ja odotankin jo innolla, että pääsen tutustumaan asiakkaisiimme niin etänä kuin paikan päällä.

Haluan ymmärtää asiakkaidemme toimintakentän ja heidän arjen haasteet, että voin välittää tätä viestiä aktiiviselle kehittäjäporukallemme luodaksemme yhteistyössä asiakkaan kanssa markkinoiden parhaan ammattijärjestelmän.Tehtäväni on verkostoitua myös uusien kumppaneiden kanssa ja tässäkin priorisoin yhteistyöyrityksiä, jotka voivat tarjota asiakkaillemme lisäarvoa.

Olen erittäin innoissani aloittamaan työn Fluent Progressin tiimissä ja jos haluatte jutella edellä mainitsemistani asioista, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Mikko Hassinen
Chief Commercial Officer
p.+358 50 374 8326