BLOGI

Skanska ja Fluent Progress jatkavat kehitysyhteistyötä

Skanska ja Fluent Progress jatkavat monivuotista yhteistyötään. Seuraavaksi tavoitteena on ottaa Fluent Construction -sovellukset laajasti käyttöön Skanskan työmailla Suomessa vuoden 2020 aikana.

”Skanskan tavoitteena on digitalisoida prosessejaan ja parantaa tehokkuuttaan. Meille on ollut tärkeää myös helpottaa työnjohtajan työtä. Olemme olleet tyytyväisiä hyvin sujuneeseen yhteistyöhön”, toteaa Skanskalla tuottavuudesta vastaava johtaja Ilkka Romo.

Skanskalla on ollut tärkeä rooli Fluent Construction -sovellusten kehittämisessä; palautteen ja kokemusten perusteella sovellusperheen kehitystyötä on voitu tehdä asiakaskeskeisesti. Kumppanit ovat yhteistyössä koekäyttäneet ja testanneet Fluent Construction -tuoteperheen sovelluksia. Yhteistyö on koettu arvokkaaksi ja korvaamattomaksi Fluent Progressin taholta.
”On hienoa, että olemme päässeet tekemään yhteistyötä rakennusalan merkittävän tekijän kanssa. Yhteistyö on ollut hedelmällistä, ja olemme voineet kehittää tuotetta vastaamaan entistä paremmin asiakkaan tarpeita”, kuvaa Marjo Danielsson, Fluent Progressin toimitusjohtaja.

https://www.epressi.com/tiedotteet/yrittajyys/skanska-ja-fluent-progress-jatkavat-kehitysyhteistyota.html

Lisätiedot:
Ilkka Romo, Skanska Oy, johtaja, (tuottavuus ja laatu) puh. 050 520 1596, ilkka.romo@skanska.fi
Marjo Danielsson, Fluent Progress, toimitusjohtaja, puh. 050 499 9531, marjo.danielsson@fluentprogress.fi