BLOGI

Softroi on nyt sujuvasti Fluent

Tänään 28.4.2017 käännämme uuden sivun yrityksemme historiassa. Puolentoista vuoden ajan olemme hioneet strategiaa, panostaneet tuotekehitykseen ja kirkastaneet brändiämme.

Yhtenä tuloksena tälle työlle on yrityksemme uusi nimi. Se viestii, mitä olemme ja mikä on visiomme: jouhevoitamme mutkikkaita prosesseja, rakennamme maailmaa sujuvammaksi paikaksi elää ja asua sekä tarjoamme työkaluja, joilla hommat viedään yhdessä kunnialla maaliin.

Siksi Softroi on nyt sujuvasti – ja kirjaimellisesti – Fluent Progress.

Fluent Kunto

Fluent eriytettiin Fastroi Oy:stä kesällä 2015, jolloin meistä tuli jo heti alkuun Kunto-tuotteellamme Suomen suurin katujen ja teiden kunnossapidon järjestelmätoimittaja. Perinnöksi saimme vahvan liiketoiminnan ja hyvät asiakassuhteet.

Kuluneina kuukausina Kunto-tuotteen osalta on kehitetty erityisesti käyttöliittymää ja raportointia, jotka ovat asiakkaidemme saatavilla lähikuukausina. Uskon, että uudet kyvykkyydet tuovat asiakkaillemme konkreettisia liiketoimintahyötyjä.

Kädenjälki jää elämään

Fluentin missio on saada rakennettu ympäristö palvelemaan ihmisiä mahdollisimman hyvin. Se tarkoittaa sitä, että tämä rakennettu ympäristö, jossa me kaikki elämme, olisi meille mahdollisimman hyvä. Se tarkoittaa hyvällä ammattitaidolla rakennettuja koteja, joissa on hyvä asua. Se tarkoittaa hyvää sisäilmaa kouluissa ja työpaikoilla. Se tarkoittaa hyvin rakennettua infrastruktuuria sekä turvallisia ja hyvin hoidettuja teitä ja katuja.

Mikä on Fluentin rooli kaikessa tässä? Me tuotamme digitaalisia palveluja, jotka auttavat rakentajia ja kunnossapitäjiä tekemään työnsä mahdollisimman jouhevasti ja jättämään kädenjälkensä elämään.

Voiko parempaa olla? Mielestäni ei. Tervetuloa mukaamme kiinnostavalle matkalle.