BLOGI

Uusi asiakastuen palvelunumero

Fluentin asiakastuen palvelunumero muuttuu. Uusi puhelinnumero 029 1700 860 on käytössä 1.3. alkaen

 

Vuoden 2018 alusta alkaen Fluentin asiakastuki on vastannut asiakkaiden kysymyksiin ja ratkonut ongelmatapauksia Fluentin omissa tiloissa Joensuun toimistolla. Kun asiakastuki ja ohjelmoijat ovat saman katon alla, on asiakaskyselyihin entistä nopeampi ja sujuvampi reagoida. Ammattitaitoisen henkilökunnan avulla kehitämme myös entisestään Fluentin asiakaskokemusta, jotta asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua.

Fluentin uusi asiakastuen palvelunumero on 1.3.2018 alkaen 029 1700 860*. Uusi numero vastaa arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Asiakastukeen voit olla yhteydessä myöstäyttämällä häiriöilmoituslomakkeen verkkosivuillamme tai sähköpostitse osoitteeseen asiakastuki@fluentprogress.fi.

Kaikki yhteydenottomahdollisuudet on listattu Asiakastuki-sivullemme. Käy samalla kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset!


* Puhelun hinnat ovat 8,35 snt/puh + 14,88 snt/min (alv 24 %) kotimaan lankaliittymistä ja matkapuhelimista. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.