Fluent Outdoors – Latutilanne ja liikuntapaikat

Haluatko tiedottaa käyttäjillesi, että teillä on juuri hoidetut ladut tai haluatko varmistaa, että liikuntapaikat on hoidettu mahdollisimman tehokkaasti ja ajantasainen tieto on käyttäjien saatavilla milloin ja missä vain?

Fluent Outdoors -palvelun avulla varmistat, että kaikki virkistys- ja liikuntamahdollisuudet mitä kuntasi tai yrityksesi tarjoaa sekä niiden ajantasainen kunnossapitotieto on käyttäjien saatavilla 24/7. Kunnossapitotiedot päivittyvät automaattisesti esimerkiksi latukoneesta tai kunnossapitäjän mobiilisovelluksesta. Julkisen näkymän ylläpito ei siten kuormita työnjohtoa, ja tiedot ovat aina ajan tasalla.

Fluent Outdoors Latutilanne

Latu- ja retkeilykartat sekä reaaliaikainen kunnossapitotieto

Palvelu näyttää latu- tai retkeilykartan ja kertoo hiihtäjille ja vaeltajille reittien kunto- ja kohdetiedot ennen lenkille lähtöä. Voit valita esimerkiksi pohjustetut ladut näkyviin kartassa eri värillä kuin valmiit ladut. Kunnossapitotiedot näkyvät työnjohdolle reaaliajassa ja käyttäjille viivästettynä. Ylläpito hallitsee, mitä kunnossapitotietoja näytetään julkisesti ja mitä ei.

Liikuntapaikoille on valittavissa useita eri tyyppejä ja lisäyksiä tehdään tarpeen mukaan

Fluent Outdoorsissa voidaan tarkastella useita erilaisia liikuntapaikkoja. Kuntalaisille sekä kesä- että talviliikuntapaikkojen kunnossapidon seuraaminen on helppoa julkisen näkymän kautta joko selaimella tai matkapuhelimella. Ylläpitäjä ja työnjohto voivat lisäksi hyödyntää monipuolisia kartta- ja raporttinäkymiä selaimella tai järjestelmään kuuluvalla mobiilisovelluksella.

  • hiihtoladut
  • luistelukentät
  • moottorikelkkareitit
  • tulipaikat
  • uimarannat
  • leikkikentät
  • vaellusreitit
  • frisbeegolf-radat

Yksityiskohtaiset tiedot liikuntapaikoista

Fluent Outdoors -ylläpitäjillä on mahdollisuus lisätä useita eri kuvatiedostoja, tarkempia kuvauksia ja lisätietolinkkejä järjestelmään. Näitä lisätietoja kunnat ovat käyttäneet mm. lisäpalveluiden tai yritysten mainostamiseen. Esimerkiksi latukahviloista tai välinevuokrauksista on kerrottu lisätietoja palvelussa. Näin paikkojen käyttäjät saavat tutustuttua kohteisiin ja saatavilla oleviin palveluihin ennen käyntikohteen valintaa.

Fluent Outdoors on yli 40 kunnan käytössä

Fluent Outdoorsia käyttää jo yli 40 kuntaa Suomessa. Lisäksi järjestelmä on käytössä yksityisillä matkailunedistämisyrityksillä tai hiihtokeskuksilla. Voit myös lisätä Fluentin tarjoaman tietosisällön osaksi oman yrityksesi nettisivuja, jolloin voit julkaista käyttäjille yhteen paikkaan tiedot niin majoituksista, ruokailusta, tarjoamistasi palveluista ja niiden kunnosta. Oheisia logoja klikkaamalla pääset tutustumaan muutamaan Fluent Outdoors -ympäristöömme:

Mikkelin kaupunki

 

Nivala

 

Oulun latukartta ja kunnossapidon tilanne

Oulun kaupunki