Fluent Construction digitalisoi rakennusprojektit ja vie tuotannonnohjauksen uudelle tasolle

Lataa esite

Muuttuvien tekijöiden ja erilaisten elementtien sekä työvaiheiden määrä rakennustyömaalla on usein valtava.
Tehokas toiminta edellyttää hyvää aikataulutusta ja suunnitelmallisuutta, sillä töitä tehdään eri kohteissa, eri porukoilla, monista eri materiaaleista ja usein vielä sään armoilla.

Samalla laadun tarkkailun tulee toimia ongelmitta, eikä työturvallisuudestakaan tule luistaa. Varsinainen palapeli – vai mitä?

Fluent Construction -järjestelmä helpottaa työmaalla työskentelevien arkea optimoimalla ja ohjaamalla resursseja sekä säästämällä arvokasta työaikaa niin johdon kuin työntekijöidenkin puolella. Työnjohto hallitsee helposti rakennusprojekteja ja valvoo rakennustyömaan turvallisuutta, laatua ja työvaiheiden etenemistä.

Hyppää mukaan maailmaamme katsomaan, miten Fluent Construction -sovellusperheestä saa parhaiten tehot irti. Katso video (alla):

Ketterä järjestelmä tuotannonohjaukseen

Sovellusperhe digitalisoi ja optimoi rakennustyön toteutusvaiheen hyödyntäen mallintamisen ja aikataulusuunnittelun kautta saatavia tietoja, jolloin tyhjäkäynti työmaalla jää mahdollisimman pieneksi. Tehokkaamman työskentelyn ja paremman laadun valvonnan ansiosta järjestelmän hyödyt välittyvät loppukäyttäjille asti. Kukapa ei haluaisi elää ympäristössä, jossa rakenteet on tehty huolella jokaista valua myöten!