Fluent Plannerilla teet koko työmaan tuotantosuunnitelmat yhdessä näkymässä

Fluent Planner tekee rakennustyömaan tuotannonsuunnittelusta helppoa. Työnjohtajille suunnatun työkalun avulla teet huomattavasti täsmällisempää työnohjausta lyhyemmässä ajassa.

Työmaan valmisteleva suunnitelma ja viikkosuunnitelmat tehdään perinteisesti taulukkolaskentaohjelmia apuna käyttäen. Ongelmaksi muodostuvat toisistaan irralliset suunnitelmat, jotka eivät keskustele keskenään, ja monen viikkosuunnitelman yhtäaikainen tarkastelu on hankalaa. Lisäksi historiatieto on vaikeasti jäljitettävissä ja ennakointi vaivalloista.

Fluent Planner mahdollistaa joustavan työsuunnittelualustan jokaisen työnjohtajan saataville, ja kalenterinäkymät tarjoavat parhaimmillaan koko työmaan toimintoja helpottavan suunnittelutyökalun. – Sovellusta rakennustyömaalla käyttävä työnjohtaja

Fluent Planner sujuvoittaa koko työmaan suunnittelua kokoamalla kaikki viikkotason tuotantosuunnitelmat saman järjestelmän alle. Samassa näkymässä näet myös valmistelevan suunnitelman ja pystyt vaivatta allokoimaan työtehtäviä näppärästi tietokoneen tai tabletin näytöllä. Sovelluksen visualisoinnin ansiosta hahmotat kokonaisuuden helposti ja muokkaat suunnitelmia sujuvasti.

Fluent Plannerin toiminnallisuudet mahdollistavat huomattavasti täsmällisemmän työsuunnitelmien laadinnan case-kohteeseen verrattuna. – Sovellusta pilotoinut rakennusliikkeen edustaja

Ota yhteyttä niin kerromme sinulle lisää.

Fluent Planner ja Fluent Go! – toimivat yhdessä ja erikseen

Kiinnostaisiko sinuakin tietää miksi raksalla taas hommat seisoo? Miksi työt keskeytyvät ja aikataulu venyy?

Kun tieto ei ole edes työnjohtajan takaraivossa, on pakkaa vaikeaa pitää kasassa.

Fluent Go! on helppokäyttöinen tiedonkeräyssovellus, jolla näppärästi kirjataan milloin työ alkaa ja milloin se päättyy tai keskeytyy. Tieto siirtyy reaaliaikaisesti Fluent Planneriin, josta näet hetkessä ongelmakohdat. Töiden suunnittelu ja tekeminen sujuvoituvat, kun jatkossa tiedät miten kauan mikäkin työvaihe vie aikaa, ja jo kerran tehdyt virheet vältetään seuraavassa kohteessa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä niin kerromme sinulle lisää.

Ennakoi ja varmista tuotannon sujuvuus

Fluent Planner on työnjohtajan työkalu tuotannonohjauksen hallintaan. Sovellus lisää rakentamisen tuottavuutta, koska sen avulla työt tehdään tehokkaammin ja suunnitelmallisemmin, aikataulut pitävät paremmin ja haastavien päätösten teko helpottuu.

Aikasi ei enää mene paperien pyörittelyyn ja tiedostojen etsimiseen, vaan löydät kaiken tiedon yhdestä sovelluksesta. Hyvä suunnittelu helpottaa myös ennakointia ja varmistaa tuotannon sujuvuuden. Toteutuneista työmaista kertynyttä historiatietoa voi kätevästi hyödyntää myös tarjousten laskentavaiheessa.

Säästä aikaa ja paranna työturvallisuutta

Vaivattoman tuotannonsuunnittelun lisäksi Fluent Planner säästää aikaasi auttamalla työtehtävien keston laskennassa ja resurssien mitoittamisessa. Lisäät työtehtäville tarvittaessa aloitusedellytyksiä ja ohjeita, jolloin sekä työn laatu että turvallisuus parantuvat. Työvaiheet ja työtehtävät saat sidottua sijaintiin eri kohteissa, ja helppokäyttöiseen sovellukseen sisällytät paljon tuotannollista tietoa, kuten työn aloitusedellytykset ja arviot työn kestosta. Tehdyistä suunnitelmista voit tulostaa helposti selkeät PDF-tulosteet työkopin seinälle tai laittaa ne monitoreihin kaikkien työntekijöiden nähtäväksi.

Nopeasti omaksuttava käyttöliittymä

Fluent Planner on selainpohjainen sovellus, jonka operointiin tarvitset vain toimivan verkkoyhteyden. Sovellusta voit käyttää joko pöytäkoneeltasi tai ottaa sen tabletilla kainaloon työmaakierroksille.

Fluent Plannerin käyttöönotto on yksinkertaista eikä perehdyttämiseen tarvita pitkiä takapuoltapuuduttavia koulutuspäiviä.