Fluent Go! tietää mihin aika työmaalla kuluu

Osaatko sanoa kuinka kauan yksi työvaihe rakennustyömaalla todellisuudessa kestää? Ja miksi työt keskeytyvät? Mihin aika kuluu?

 

Fluent Go! antaa vastaukset näihin kysymyksiin ja parantaa samalla rakennustyömaiden tuottavuutta.

 

Reaaliaikaista tiedonkeräystä

Tiedonkeräyssovelluksella kirjaat milloin työ alkaa ja milloin se päättyy tai keskeytyy. Fluent Go! kerää kaikki keskeytymisten syyt yhteen paikkaan, jolloin saat oikeaa tietoa siitä, miten asioita pitäisi parantaa.

Enää ei aika kulu turhaan odotteluun, kun työnjohtajalla on oikea tilannekuva.

Tieto siirtyy reaaliaikaisesti Fluent Planneriin, josta työnjohtajana saat tiedon töiden kestoista ja viivästymisistä sekä näet helposti ongelmakohdat, jotka venyttävät aikatauluja ja turhauttavat työntekijöitä.

Fluent Go! -mobiilisovelluksella voit lisätä työvaiheisiin kommentteja, valokuvia ja liitetiedostoja, joita voidaan tarkastella Fluent Go!:n lisäksi myös Fluent Plannerilla.

 

Oppiva rakennustyömaa

Töiden suunnittelu ja tekeminen sujuvoituvat, kun jatkossa tiedät miten kauan mikäkin työvaihe vie aikaa, ja jo kerran tehdyt virheet vältetään seuraavassa kohteessa.

Kerättyjä tietoja voidaan hyödyntää myös työmaan tulevien viikkojen tuotannonsuunnittelun pohjana.

Töihin käytetty aika, työlajien menekit, keskeytykset, ongelmat ja niiden syyt pystytään todentamaan ja niitä voidaan käyttää apuna jälkilaskennassa.

Kun tiedetään, mitä työmaalla on tapahtunut, ongelmatilanteisiin voidaan varautua jo ennakkoon seuraavassa suunnitelmassa.

Tarkkojen tietojen ansiosta myös suunnittelun tarkkuus kehittyy ja hukka-aika työmaallasi pienenee.

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä niin kerromme sinulle lisää.

Get it on Google Play