Fluent Planner – ketterä järjestelmä projektinhallintaan

Fluent Planner on alun perin vaativien rakennusprojektien suunnitteluun ja johtamiseen kehitetty sovellus. Järjestelmään kuuluu myös helppokäyttöinen mobiilisovellus sekä kartta- ja kuvapohjaista työskentelyä tukeva tarkastus- ja havaintojen keruusovellus.

Pilvipalveluna toimitettavan selainpohjaisen Fluent Plannerin toimintoja on kehitetty yhdessä johtavien rakennusalan toimijoiden kanssa. Nyt Fluent Planner on tarjolla myös muille projektialan ammattilaisille.

Fluent Planner on tehty helpottamaan projektipäällikön elämää tuomalla projektin yleissuunnitelma, valmisteluvaiheen suunnitelma ja tehtäväsuunnitelma samaan näkymään. Suunnitelmien yhteiskäyttö ja resurssien allokointi onnistuu entistä paremmin, kun kaikki tieto on yhdessä pilvipalveluna toimitettavassa selainpohjaisessa sovelluksessa. Sovelluksellamme hallitset projektiasi suunnittelun ohjauksesta toimituksen seurantaan, ketterästi, läpinäkyvästi ja tehokkaasti. Tietokantapohjaisuus ja avoimet rajapinnat mahdollistavat tietojen hyödyntämisen sujuvasti myös muissa järjestelmissä.

Katso video Fluent Construction -sovellusperheestä:


Haluatko kuulla miten saat parhaiten sovelluksista tehot irti?

Ota yhteys:

Myynti

+358 29 170 1120
myynti@fluentprogress.fi

Voitte ottaa yhteyttä meihin myös oheisella lomakkeella: