BLOGI

Fluent Latu on nyt Fluent Outdoors

Fluent Latu -palvelu on uudistettu ja laajennettu. Fluent Latu on nyt Fluent Outdoors. Nyt järjestelmän käyttö on mahdollista ympärivuotisesti, kun palveluun voidaan lisätä sekä kesä- että talvikauden ulkoilupaikkoja.

Esimerkiksi uimarantojen tai frisbeegolfratojen lisäämismahdollisuus on ollut usein toivottu ominaisuus. Uudistusten ansiosta ulkoilupaikkojen kunnossapidosta vastaavat voivat lisätä Fluent Outdoorsiin kattavan listauksen alueensa ulkoilumahdollisuuksista. Tämän lisäksi ulkoilupaikkojen lisätiedot, kuten niiden kuvaukset, liitetiedostot sekä linkit esimerkiksi ulkoisiin varausjärjestelmiin näkyvät käyttäjille entistä selkeämmin.

Uudistettu järjestelmä palvelee entistä paremmin myös ulkoilualueiden käyttäjiä. Fluent Outdoorsin julkinen näkymä on uudistuksen yhteydessä toteutettu uudestaan moderneilla teknologioilla, jonka ansiosta se on entistä paremmin käytettävissä myös mobiililaitteilla. Myös ulkoilupaikkojen lisätiedot ovat paremmin näkyvillä. Uudistusten myötä ulkoilijat voivat käyttää järjestelmän tarjoamaa karttapohjaista julkista näkymää entistä kattavammin ja monipuolisemmin suunnitellessaan päivän aktiviteetteja. Vuodenajasta riippumatta!

Marko Miettinen
Infra Solution Manager

Lue lisää Fluent Outdoorsista: https://www.fluentprogress.fi/fluent-outdoors-latutilanne-ja-liikuntapaikat

Ota yhteyttä