BLOGI

Fluent Yhdyskuntatekniikan näyttelyssä

Yhdyskuntatekniikka 2021 -näyttely 13.-14.10.2021 Turku


Fluent Progress osallistui Yhdyskuntatekniikka 2021 -messuille Turussa 13.-14.10.2021. Tapahtuma on Suomen suurin infra-alan näyttely- ja seminaaritapahtuma, joka keräsi tänä vuonna messuhalliin lähes 200 näytteilleasettajaa ja 4000 kävijää. Kaikkien messuilla olijoiden kasvoilta ja olemuksesta kyllä näkyi selvästi, että mahdollisuutta tavata yhteistyökumppaneita ja niin nykyisiä kuin mahdollisesti tuleviakin asiakkaita arvostettiin selkeästi.

Fluentin osastolla käytiin monia mielenkiintoisia keskusteluja asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kuin myös muiden alalla toimivien yritysten kanssa. Elämmehän maailmassa, jossa yhteistyö on voimaa ja jossa yhdistelemällä eri osapuolten vahvuudet saavutetaan paras lopputulos meidän kaikkien kannalta.

Talvihoitokausi alkaa

Näin talvikauden lähestyessä monissa keskusteluissa aiheena oli katujen ja maanteiden kunnossapitoon liittyviä kysymyksiä ja erityisesti se, miten talvikunnossapito sujuisi työnjohdollisesti mahdollisimman joustavasti eli ”fluentisti”. Eikä Fluent Kunto- tuotteen käyttö tokikaan rajoitu pelkkään katujen ja maanteiden kunnossapitoon, sillä asiakkaamme hoitavat Kunton avulla myös muut kunnossapitoon liittyvät tehtävät eri käyttökohteissa. Mahdollisuudethan ovat rajattomat, kun yhdistetään reaaliaikaista tietoa, jossa hyödynnetään mobiili-, paikkatieto- ja karttateknologioita. Helposti saatavissa oleva reaaliaikainen tieto yksissä ”kansissa” tai oikeammin pilvessä takaa jouhevat kunnossapito- ja seurantoimet kaikkien kohteiden osalta.

Visuaalinen aikataulusovellus projektinhallintaan herätti myös paljon mielenkiintoa, sillä reaaliaikaisuus, resurssien tehokas käyttö sekä kustannustietoisuus ovat oleellinen osa projektin hallintaa. Fluent Plannerin avulla projektinhallinta sekä työnjohtotoimenpiteet sujuvat ketterästi, läpinäkyvästi ja tehokkaasti ilman paperin pyörittelyjä ja tiedonjakamisen ongelmia. Planner soveltuu kaikenlaisten ja kaiken kokoisten töiden ja projektien hallintaan toimialasta riippumatta. Hyvänä esimerkkinä tästä Lippulaiva-rakennushanke, jossa Plannerilla hallittiin tahtituotantoa erittäin hyvin tuloksin. Lisätietoa hankkeesta myös nettisivuillamme! https://www.fluentprogress.fi/ratkaisualueet/tahtituotanto

Kiitos kaikille onnistuneesta tapahtumasta! Jatketaan hyvin alkaneita keskusteluja yhteistyökuvioista, sillä yhteistyössä toteutamme parhaat ratkaisut niin meidän alalla toimijoiden kuin loppukäyttäjienkin kannalta.

Kirsi Eronen
CFO